Våra tjänster

Renovera Badrum, toaletter, tvättstugor och bastu är våra specialområden, men omfattningen av arbetet som vi utför är oftast mycket mer bredare.
Plattsättning

Dags att sätta kakel? Vi gör det gärna åt dig! Kakelsättning är nämligen en av våra specialiteter. Våra kakelsättare har stor erfarenhet och utför alltid fackmannamässiga arbeten. Våra kakelsättare hjälper dig gärna med att kakla badrum och kök.
Vi på Drava har lång erfarenhet och ett starkt arbetslag som står redo att hjälpa dig med all form av plattsättning. Vi arbetar med alla typer av plattsätteri och man kan lugnt säga att vi är ansedda plattsättare. Hör av dig!

Tvättstugerenovering

Behöver ni renovera tvättstugan? Inga problem! Vi på Drava har goda kunskaper inom tvättstugerenovering. Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten och du kan vara säker på att din tvättstugerenovering blir utförd på ett fackmannamässigt sätt.

renovera toalett

Skall er toalett renoveras? Låt oss sköta din toalettrenovering av toalett. Vi är väldigt erfarna på alla sorters renovering i våtrum och att renovera toalett – oavsett hur stor, liten eller omfattande toaletten / WCt är. Kontakta oss för vidare information och offert.

Fuktskada badrum

Har du fått ett fuktskadat badrum? Ibland är oturen framme! Vi på Drava vet precis hur man behandlar ett fuktskadat badrum. Vi åtgärdar problemet med hjälp av den senaste tekniken. Fuktskada i badrum är inget problem när du anlitar oss!

Golvvärme i badrum

Vill du installera golvvärme i badrummet? Vi vet precis hur man gör och står redo att hjälpa dig med installation av golvvärme i badrum. Fuktspärr i badrum är verkligen ett måste för att undvika fuktskador. Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Mejla oss

info@drava.se

Ring oss

073-802 76 44

öppettider

8:00 – 17:00

Varför välja oss

Vi har renoverat hundratals badrum. Vi vet hur man gör!

  • Erfarna och pålitliga hantverkare
  • Rätt kompetens våtrumsbehörighet och försäkring
  • Kvalité i fokus
  • För oss finns inga för stora, för små eller för komplicerade badrum
  • Vår styrka är korta leveranstider och hög kvalité
  • Dessutom renoverar vi alla typer av våtrum

13+

År av erfarenhet
Referenser

Läs vad våra kunder tycker om oss

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Vi är väldigt nöjda med vårt nya badrum och det jobb Drava utfört.

Alla på Drava vi kom i kontakt med var trevliga, proffsiga tillmötesgående och punktliga. Arbetet flöt på enligt plan och kommunikationen fungerade mycket bra. De låg steget före och vi behövde inte påminna om saker utan det hade de redan tänkt på, vilket kändes väldigt tryggt. Vi skulle absolut anlita Drava igen om vi behöver. Tack igen för det fina badrummet!

Cecilia & Love

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Ett väl genomfört arbete har gjorts med certifierade hantverkare vid helrenovering av mitt badrum.

Tidplaner har hållits & kvalitén mycket god. Jag har fått förslag på justeringar vid behov. Slutligen uppskattar jag den kontinuerliga kontakten & bemötandet på kontoret när jag mejlat köplistor & justeringar av dessa.
Stort tack!

Britt-Inger

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Utomordentligt bra jobbat!

Vi valde Robert bland flera entreprenörer eftersom han gav det bästa intrycket. Resultatet blev mycket bra; tid, kostnader och utförande blev som utlovat. Svårigheter under arbetets gång löstes smidigt. Tryckprovnings-, el- och behörighetscertifikat levererades som överenskommet och inspektören från HSB var nöjd. Vi har rekommenderat Robert till flera bekanta och kommer att fortsätta med det.

Annika & Torsten

Behöver du också renovera badrum?

Ring oss! Eller skicka ett meddelande!

Duktiga hantverkare väntar på nya uppdrag!  

Måndag-fredag

8:00 — 17:00

Ring om du har några frågor

073-802 76 44