Skriv gärna en referens  Jag har fått världens finaste badrum!

  Allt revs ut och Drava hjälpte mig att göra det till det rum jag helst vill vara i hela huset. Professionella, effektiva och smidiga att ha att göra med.

  Anette - Ekerö
  Väldigt nöjda kunder i Tullinge där vi under ett par sommarveckor fick vårat badrum i utmärkt skick och precis enligt önskemålen.

  Väldigt bra firma att ha att göra med. Snabb respons och så tillmötesgående. Fick stort förtroende redan från början men tog in fler offerter och var inte tveksamma alls att vi valt fel under arbetets gång. Jobbet utfördes i tid och blev så fint verkligen. Efteråt var det snyggt och städat vilket vi kanske inte hade förväntat oss. Verkligen så smidigt som det kan bli att renovera badrum. Anlitar gärna igen!

  Charlotte - Tullinge
  Efter att ha tagit in flera offerter och även referenser gav jag i uppdrag till Drava att totalrenovera två badrum samt golv i hallen.

  Drava är inte billigast, men för mig är det viktigast att jag kan lita på att jobbet blir korrekt utfört och att jag får god kontakt. Från första början flöt allting på över förväntan. Vid minsta försening (5-10 min) fick jag sms som talade om detta, och när jag kontaktade dem fick jag omedelbar återkoppling. Jobbet utfördes till punkt och pricka och inom den tidsram som sattes från början. Dessutom avlägsnade hantverkarna allt spill och grovstädade alla utrymmen. Jag är fantastiskt nöjd med både jobb och servicenivå. Alla har varit proffsiga, tillmötesgående och kunniga i alla delar. Därför vill jag rekommendera Drava och kommer inte att tveka till att ge dem fler uppdrag i framtiden.

  Nilla - Täby
  Komplett renovering av toalett.

  Grymt bra service, punktlighet och framför allt ett utomordentligt bra och proffsigt utfört arbete som utfördes på 1 vecka. Jag kan varmt rekommendera DRAVA och kommer själv anlita dem igen, Stort tack!

  Per-Åke - Sollentuna
  Från två stycken 70-tals badrum till två snygga, moderna och fräscha badrum på mindre än 6 veckor!

  Helt fantastiskt! Från första kontakt till att allt var klart har allt bara rullat på. Vi kunde inte vara mer nöjda. Vi valde inredning och kakel resten fixade Drava det beställdes åkte och handlades så skönt för oss att slippa åka å handla saker och slänga skräp etc allt fixade Drava, Inget var några problem. Alla var mycket trevliga och kunniga som man hade kontakt med, man känner sig helt klart trygg med Drava som är mycket seriösa rekommenderas varmt! Stort tack Drava!

  Camilla & Tommy - Bålsta
  Fantastisk firma!

  Fick mitt badrum renoverat under ett par veckor mitt i sommaren så att jag enkelt kunde hålla mig hemifrån. Otroligt trevligt bemötande och hela tiden bra kommunikation och alla inblandade alltid tålmodiga att svara på frågor! Hantverkare som har fokus på ett jobb i taget känns ovanligt, men det innebar att man höll den utlovade tiden perfekt. Noga med att plasta in angränsande utrymmen och städa efter sig. Resultatet var över förväntan, så himla nöjd! Kan varmt rekommendera Drava!

  Annika - Stockholm
  Väldigt nöjda kunder!

  Mindre badrum totalrenoverat på två veckor. Resultatet blev precis vad vi önskade och inga konstigheter alls under arbetets gång. Trevliga och tillmötesgående hantverkare. Jag kan varmt rekommendera företaget och kommer använda mig av dom när vi renoverar nästa badrum.

  Carl & Jenny - Sköndal
  Efter ett stort antal genomgångna offerter samt möten på plats

  valde vi Drava bygg o badrum för att renovera ett våtrum vilket överträffade alla mina förväntningar på kvalitet genom hela byggprocessen. Vi är minst sagt mycket nöjda med den kompetens allt har skötts från offert till fakturering till färdigt arbete. Ett företag vi vågar rekommendera vänner och bekanta. Nöjda villaägare på Ekerö.

  Torsten - Ekerö
  Ett mycket väl utfört arbete.

  Drava fick uppdraget att renovera ett badrum åt oss för snart ett år sedan. Valet föll på dem då de gav ett seriöst och kunnigt intryck. Hela arbetet genomfördes enligt planeringen  med hantverkare som var noggranna och professionella. Från början till slut fick vi ett trevligt bemötande av alla vi hade kontakt med. Vi blev mycket nöjda med det färdiga badrummet och är det fortfarande då inga problem har dykt upp under det år som snart gått sedan renoveringen. Tack Drava!

  Helena - Täby
  Drava har hela tiden visat att det är ett professionellt och trovärdigt företag.

  Deras kunniga och trevliga personal har genomfört vårt renoveringsprojekt till vår belåtenhet. en del saker gick inte som planerat men tack vare deras kunniga och trevliga personal blev slutresultatet bra.

  Robert - Solna
  Drava lämnar en prisvärd offert.

  Allt ingår och vi behöver inte bry oss som lekmän. Arbetet går enligt plan och vi blir hela tiden uppdaterade hur arbetet fortlöper. Vi kan lägga till extra arbeten och får då snabbt prisuppgift på det. Arbetsledningen är alltid nåbar för diskussioner. Det färdiga resultatet är väldigt bra, mycket välbyggt. Vi kan verkligen rekommendera Drava!

  Anders & Mia - Skogås
  Utomordentligt bra jobbat!

  Vi anlitade Drava för att renovera bastun i vår föreningen Brf Akallahöjden. Snabba i arbetet bra kommunikation med oss otroligt trevliga, tidsplanen höll. Kommer att rekommendera dem till mina bekanta samt andra föreningar. Reija Rissanen Brf Akallahöjden, Stockholm

  Reija - Kista
  Vi har anlitat Drava två gånger

  för ett par år sedan för ett mindre duschrum/toalett och nu för en totalrenovering av ett större badrum. Både gångerna med bästa resultat förutom att de är smidiga att ha att göra med under arbetets gång. Mycket tillmötesgående vad än det är, stort som smått. Man får mycket för pengarna när det gäller Drava och de håller tidsplaner. Sedan om det dyker upp någonting efter det att arbetet är klart så är de snabb på att komma tillbaka och hjälpa till. Drava får våra bästa rekommendationer för deras yrkesskicklighet samt sätt att genomföra renoveringarna.

  Kent & Berith - Södermalm
  Kan bara säga

  att vi hoppas innerligt att Drava är kvar i branschen när vi ska renovera badrum nr 2!

  Olivia & Johan - Tyresö
  Hantverkare som man drömmer om att få tag i!

  Efter att ha tagit in fyra offerter och ringt på referenser, beslöt vi oss för att lägga renoveringen av vårt badrum i Dravas händer, något vi inte kom att ångra. Då vi ville ha ett badrum och en toalett i viktoriansk stil, där vi varit över i England och beställt såväl kakel som sanitetsporslin, hade vi såväl högt ställda krav som förväntningar. Allt vad som utlovades hölls in i minsta detalj, såväl kvalitet, tidsramar och kostnader. Vi fick se hantverkare som med stor yrkesskicklighet utförde en komplicerad mönsterplattsättning efter noggranna skisser, där man fortfarande går och beundrar deras detaljlösningar. Samarbetet med Robert och hans medarbetare kunde inte ha fungerat bättre än vad det gjorde, vilket gör att vi utan tvekan kommer att anlita dem för vårt nästa badrumsprojekt i undervåningen.

  Agneta & Tommy - Täby
  Den ända av flera offerter som var trovärdig och komplett.

  Sen höll det hela vägen till färdigt badrum precis som jag specificerat. Inget bråk om tillkommande småsaker. Precis som man vill att en hantverkare ska vara. Tack Robert och DRAVA. Jag kan verkligen rekommendera er.

  Jan Gällsjö - Stockholm
  Drava bygg totalrenoverade ett större badrum med golvvärme, spots, inbyggt badkar etc

  Bra pris, bra slutresultat. Robert är tillmötesgående, lätt att ha att göra med och mån om slutresultatet. Kom själv med flera förslag på detaljer som gjorde slutrestultatet bättre och tog själv hand om att byta ut en av oss felbeställd fixtur.

  Fredrik - Södermalm
  Helrenovering av badrummet gick otroligt smärtfritt och tidplanen hölls.

  Snyggt blev det också och städningen efteråt var klanderfri. Vi fick även ett bra pris så vi är väldigt nöjda. Vi kan varmt rekommendera Drava Bygg och badrum.

  Axel & Annette - Spånga
  Vårt projekt var helrenovering av ett badrum.

  Ut med badkar. In med dusch, värmegolv, ny klinker, nytt kakel, infälld spotbelysning, dold rördragning. Återanvändning av vissa badrumsmöbler. Vi fick ett bra avtal och ett bra pris. Vi hade tagit in fyra offerter. Arbetet började då det skulle, pågick utan avbrott och var klart då det skulle vara klart. Resultatet var som vi kan bedöma det utmärkt, inga pristillägg blev det och nödvändiga våtrumscertifikat överlämnades. Kontakterna både med kontoret och projektledaren gick utmärkt och snabbt. Något som höll på att gå fel – en ospecificerad distans – löstes till vår belåtenhet. Jag rekommenderar gärna Drava som entreprenör.

  Göran - Sundbyberg
  Vi är väldigt nöjda med vårt nya badrum och dess utförande.

  Det jag gillade med Drava är att de var punktliga, pålitliga, tillgängliga, väldigt tillmötesgående och höll sig till budget och tidsram. När vi stötte på problem som påverkade vår granne var de väldigt snabba med att åtgärda problemet och försäkra grannen. Vi hade också i princip samma hantverkare som jobbade hela dagar så vi kände oss trygga med att lämna lägenheten i hans händer eftersom vi fick flytta ut under bygget. Drava blev rekommenderade till oss och vi kommer att rekommendera dem vidare. Tusen tack!

  Victoria - Vasastan
  Nu är vårt badrum färdigt

  och det är nästan så att vi saknar Dravas närvaro! Från att Robert satte sin fot här så har känslan varit mkt bra. Vi tog in fem offerter varav Dravas låg prismässigt ungefär i mitten, men solklart mest förtroendeingivande. Robert har benkoll och är saklig. Man känner att han vet vad han pratar om och han ger dessutom små tänkvärda tips. Sedan dyker, i detta fall, tre killar upp, Stefan, Darek och Michail. Proffsiga, försiktiga trevliga och hur lätta som helst att ha och göra med. Täcker in vägen till badrummet med skyddspapp, bygger dammskydd och sopar efter sig varje dag. Själva arbetet gick snabbt och effektivt. En ändring under arb. gång togs upp m arbetsledare Dominic, som styrde upp. Inga problem. Jessi på kontoret hjälpte till med beställningar av bl.a. möbler, som Drava sedan körde hem och monterade. Vi kan starkt rekommendera Drava som badrumsbyggare!

  Ulrika & Lennart - Hässelby
  Är väldigt nöjd med allt.

  Tack för ett superbra arbete. Tack Robert och Drava. Kan verkligen rekommendera er….

  Carina - Spånga
  Vi bävade för att behöva anlita ett företag för helrenovering av badrum.

  Vi hade enbart dåliga erfarenheter s.s. hantverkare som arbetar halva dagar, dåligt utfört arbeten, saltade fakturor osv. Erfarenheter vi delar med de flesta av våra vänner. Vi kontaktade bl.a. Drava pga att de hade telefonreferenser på sin hemsida, något vi aldrig utnyttjade men som gav ett ambitiöst intryck. Robert kom och tittade på badrummet och gav ett mycket pålitligt intryck som var helt avgörande. Från dag 1 till sista dagen följde sedan ett helt oklanderligt arbete. Vi kunde ställa klockan efter bilen som rullade in 07.00 varje morgon. Hantverkarna var trevliga och hade stort tålamod med att vi var oroliga att dom skulle göra fel och la oss i deras arbete ibland, detta pga våra dåliga erfarenheter. När arbetet var färdigt kom Robert och inspekterade och upptäckte ”skönhetsfel” vi inte sett och sa att det skulle åtgärdas. Det bör påpekas att dessa ”skönhetsfel” var bara synliga i dagsljus och arbetet utfördes under de mörkaste veckorna i december 2012 så ingen skugga över hantverkarna. Bra pris om man jämför med de 4 andra företag som lämnade offert. Vi är mycket glada att vi kom i kontakt med Drava och kommer tveklöst anlita dom om vi behöver hjälp igen.

  Maria & Kenth - Bromma
  Drava bygg & badrum gjorde en totalrenovering av mitt gamla slitna fula badrum.

  Från att ha varit säkert Sveriges värsta till att bli gatans snyggaste och fräschaste! Jag är jättenöjd, blir glad varje gång jag går in i badrummet. Har ingenting att klaga på, allt fungerade, tidsplan och allt vi kom överens om! Jag är jättenöjd( och mina grannar är jätteavundsjuka på resultatet!) Marianne, Kista

  Marianne - Kista
  Mycket bra hantverkare som vi varmt rekommenderar!

  Robert är punktlig och ärlig och rak på sak, det han inte kan göra säger han och om man ber om något extra får man besked om hur lång tid det tar och vad det kommer kosta. Inget ”det ordnar vi” o så får man en chock på fakturan sen som en del andra gör.

  Raka besked på en gång med Robert! Han kommer alltid i tid och håller vad han lovar. Han har till och med en mapp med vårt projekt där allt vi sagt finns med, allt från offert till våra handgjorda ritningar. Arbetet som utfördes var också extremt bra, i hörnen är till och med kakelplattorna kantskurna så det ser riktigt snyggt ut! De som var hos oss var också trevliga även om de inte talade svenska. Robert var den som hade koll på allt så han informerade dem och såg till att allt blev som vi sagt.

  Efteråt tog de bort allt skräp så det såg snyggt ut, inget lämnades kvar. Efter ett par veckor kom de tillbaka och hjälpte oss sätta på golvvärmen och installera badkar. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Drava Bygg.

  Ulf & Alinne - Tyresö
  Utomordentligt bra jobbat!

  Vi valde Robert bland flera entreprenörer eftersom han gav det bästa intrycket. Resultatet blev mycket bra; tid, kostnader och utförande blev som utlovat. Svårigheter under arbetets gång löstes smidigt. Tryckprovnings-, el- och behörighetscertifikat levererades som överenskommet och inspektören från HSB var nöjd. Vi har rekommenderat Robert till flera bekanta och kommer att fortsätta med det.

  Annika & Torsten - Kungsholmen
  Ett väl genomfört arbete har gjorts med certifierade hantverkare vid helrenovering av mitt badrum.

  Tidplaner har hållits & kvalitén mycket god. Jag har fått förslag på justeringar vid behov. Slutligen uppskattar jag den kontinuerliga kontakten & bemötandet på kontoret när jag mejlat köplistor & justeringar av dessa.
  Stort tack!

  Britt-Inger - Stockholm
  Vi är väldigt nöjda med vårt nya badrum och det jobb Drava utfört.

  Alla på Drava vi kom i kontakt med var trevliga, proffsiga tillmötesgående och punktliga. Arbetet flöt på enligt plan och kommunikationen fungerade mycket bra. De låg steget före och vi behövde inte påminna om saker utan det hade de redan tänkt på, vilket kändes väldigt tryggt. Vi skulle absolut anlita Drava igen om vi behöver. Tack igen för det fina badrummet!

  Cecilia & Love - Stockholm