Renovera badrum har vi gjort länge!

så här går det till från offertförfrågan till ett färdigt renoverat badrum.

Steg 1
offertförfrågan

Förfrågan inkommer och vi bokar in ett kostnadsfritt, kortare, möte för att på plats titta på projektet.

Steg 2
kundbesök

Vi tar mått på badrum och ställer frågor om renovering på detaljnivå. Ni får tillfälle att ställa frågor om vårt företag, hur vi arbetar etc.

Steg 3
offert

En kort tid efter vårt besök skickar vi en offert baserad på våra beräkningar. I den bifogas även en prislista på badrumstillval och även kontaktuppgifter till våra referenser.

Steg 4
Godkännande

När ni accepterat vår offert bokar vi in ett möte för kontraktskrivning.

Steg 5
Kontraktskrivning

Vid detta möte finns det möjlighet att göra vissa ändringar eller tillägg i kontraktet. Vi bestämmer ett exakt startdatum för projektet och även badrumsrenoveringens beräknade slutdatum. Vi går också igenom vilka betalningsvillkor som ska gälla.

Steg 6
Projekstart

Innan vi påbörjar arbetet bör ni ta kontakt med er bostadsrättsförening och meddela planerat projekt för ett eventuellt godkännande/tillstånd. Vi träffas för att gå igenom din hantverkares arbetstider och överlämning av nycklar etc.

Steg 7
renovering

En och samma byggare är alltid hemma hos dig under hela byggprocessen. Du kan känna dig trygg genom att lämna ditt hem i våra händer. Vår projektledare deltar aktivt i hela byggprocessen för att uppfylla alla branschregler, ansvarar för kvalité och att hålla angivna tidsramar. För varje badrumsrenovering ansvarar en person som koordinerar leveranser av byggmaterial, kakel, badrumsinredning och hämtning av byggavfall. Vi har fasta rutiner vid en badrumsrenovering. Vi arbetar strikt enligt fastställda rutiner som anger tillvägagångssättet för genomförandet av de olika arbetsmomenten samt för det material som ska användas. Vi har rätt kompetens för att renovera badrum med hög kvalité. Hantverkare som ska bygga ditt badrum har arbetat med badrumsrenoveringar sedan många år tillbaka. De badrumsbyggare som jobbar hos oss är valda med omsorg för att kunna tillfredsställa dig som kund där kvalité och kunskap är i fokus.

Steg 8
slutbesiktning

För att säkerställa samma höga kvalité på alla badrum vi bygger utför vi en slutbesiktning av badrummet med extra fokus på detaljerna.

Steg 9
projektavslut

När vi är färdiga med renoveringen av ditt badrum erhåller du även ett kvalitetsdokument av oss som bevis att arbetena utfördes av våtrumsbehöriga hantverkare enligt gällande branschregler.

Behöver du också renovera badrum?

Ring oss! Eller skicka ett meddelande!

Duktiga hantverkare väntar på nya uppdrag!  

Måndag-fredag

8:00 — 17:00

Ring om du har några frågor

073-802 76 44