Vi som utför badrumsrenoveringar

Tillsammans med oss kan du förvänta dig inte bara en renovering utan en hel upplevelse. Vi är här för att göra dina badrumsdrömmar till verklighet!Med många års erfarenhet inom badrumsrenovering strävar vi ständigt efter att vara landets främsta badrumsbyggare.Vi har förfinat vår expertis genom årens lopp, och vår passion för att skapa vackra och funktionella badrum har gjort oss till en pålitlig aktör inom branschen. När du väljer att renovera ditt badrum med oss, väljer du en helhetslösning. Vi är det enda företaget du behöver anlita för att få ditt badrum färdigrenoverat. Vårt team består av kvalificerade hantverkare, inklusive behöriga plattsättare, rörmokare och elektriker. Vi tar hand om allt, från att sätta kakel och lägga våtrumsmatta till att installera golvvärme. Med vårt fokus på effektivitet och kunnighet kommer vi att förvandla ditt badrum till en oas av stil och funktionalitet.

Hantverkare på drava bygg & badrum

vi Har Renoverat Hundratals Badrum. Vi Vet Hur Man Gör!

vi är specialister på badrumsrenovering

  • Erfarna och pålitliga badrumsbyggare är kärnan i vårt team, med en lång historia av framgångsrika projekt som bär vittnesbörd om vår kompetens.
  • Vi innehar rätt kompetens, våtrumsbehörighet och försäkring för att garantera en säker och professionell badrumsrenovering varje gång.
  • Kvalitet står i fokus för varje steg av vårt arbete. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och leverera ett badrum av högsta standard.
  • För oss finns det inga projekt som är för stora, för små eller för komplicerade när det kommer till badrumsrenovering. Vi tar oss an varje utmaning med entusiasm och expertis.
  • Vår styrka ligger i korta leveranstider och hög kvalitet. Vi förstår vikten av att slutföra ditt projekt i tid utan att kompromissa med resultatets kvalitet.
  • Dessutom är vi stolta över att kunna erbjuda renoveringstjänster för alla typer av våtrum. Oavsett om det är ett badrum, en toalett eller en annan form av våtutrymme, är vi redo att ta oss an uppgiften och förvandla det till något extraordinärt.
Robert Ulmanski

Din projektledare

Byggare sedan 25 år, med de senaste 16 åren ägnade främst åt våtrumsprojekt. Totalrenoverat över ett hundra badrum och varit projektledare för över tusen badrumsrenoveringar hittills. Strävar alltid efter högsta kvalitet, hållbarhet och kundens belåtenhet.

plattsättning

Vi förstår att plattsättning är en central del av varje våtrumsdesign, och vi tar stolthet i att erbjuda inte bara kompetens och precision utan också en passion som genomsyrar varje kakel vi placerar. Oavsett om det är ett badrum, en toalett eller något annat våtutrymme, strävar vi efter att göra plattsättningen till en konstform och förvandla varje yta till något extraordinärt.

Mejla oss

info@drava.se

Ring oss

073-802 76 44

Öppettider

8:00 – 17:00

Vårt mål är alltid att infria kundens förväntningar och mer därtill, även för de mest krävande uppdrag.

Vi som utför badrumsrenoveringar är en grupp specialiserade byggarbetare som är väl förtrogna med sitt arbete och som med stort engagemang åtar sig sina uppdrag. Förutom lång erfarenhet har vi även bred kunskap i både det praktiska och estetiska utförandet. Därför kan vi också ge tips och råd om vilket material man bör använda och hur man bäst hanterar det befintliga utrymmet. Vi är uppskattade hos våra kunder – som för det mesta är privatpersoner – för vår professionalism och vårt engagemang. Vår prioritet är tjänster av hög kvalité till attraktiva priser. Vi utför badrumsrenoveringar och nybyggnationer med material från kända tillverkare. Installationen utförs med den senaste och miljövänligaste tekniken. Detta gör att vi klarar av att leverera enligt de höga förväntningar som många av våra kunder har.

Miljö & Kvalitet

Ambitionen hos Drava Bygg & Badrum sträcker sig bortom att bara skapa vackra badrum. Vi tror på att skapa en trivsam och positiv miljö både för oss själva och för våra kunder. Varje projekt är en möjlighet att inte bara förbättra ditt badrum utan också att skapa en upplevelse av komfort och tillfredsställelse. Vårt mål är alltid att infria kundens förväntningar och mer därtill, även för de mest krävande uppdrag. Vi arbetar strikt enligt fastställda rutiner som anger sättet för genomförandet av de olika arbetsmomenten samt för det material som ska användas. Våra medarbetare deltar aktivt i utbildningar och kurser som omfattar teoretisk och praktisk kunskap om de senaste teknikerna och materialen. Detta för att möta de ökade kraven i vår bransch. Kunskap om den senaste tekniken och val av byggmaterial möjliggör ett mer effektivt arbetssätt, vilket bidrar till minskad arbetstid och i slutändan minskade kostnader. Detta gör att du som kund får en billigare tjänst utan avkall på kvalitén.

Vi gör allt för att ni som kund ska få det som avtalats inom ramen för
utseende – funktion – tid – och kostnad.

Professionella badrumsbyggare

Vi och våra tjänster är skräddarsydda för dig som kund, med fokus på att överträffa dina förväntningar och skapa den perfekta lösningen för dina behov.

Precisionsmästare

Vi är noggranna med detaljer och arbetar effektivt för att säkerställa att varje moment i din projektutförande blir omsorgsfullt hanterat och genomfört.

Varför Välja Oss?

Välj oss för att uppleva exceptionell professionalism, detaljfokus och effektivitet i varje steg av din badrumsrenovering.