• Välkommen till Drava Bygg & Badrum

  Badrumsrenovering med kvalitetssäkrad våtrumsentreprenör!

  Skapa Offert

 • Välkommen till Drava Bygg & Badrum

  Badrumsrenovering med kvalitetssäkrad våtrumsentreprenör!

  Skapa Offert

 • Välkommen till Drava Bygg & Badrum

  Badrumsrenovering med kvalitetssäkrad våtrumsentreprenör!

  Skapa Offert

 • Välkommen till Drava Bygg & Badrum

  Badrumsrenovering med kvalitetssäkrad våtrumsentreprenör!

  Skapa Offert

 • Välkommen till Drava Bygg & Badrum

  Badrumsrenovering med kvalitetssäkrad våtrumsentreprenör!

  Skapa Offert

Badrumsrenovering i Kungsholmen

Efter många år av renovera badrum i Kungsholmen och Stockholms Län har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet som förenats med modern teknik. Vi har en ständig strävan efter att vara landets bästa på att renovera & bygga badrum. För oss
finns inga för stora, för små eller för komplicerade badrum. Dessutom renoverar vi alla typer av våtrum.
Vår styrka är korta leveranstider och hög kvalité.

Renovera ditt badrum med Drava Bygg & Badrum

Innebär att anlita ett enda företag för att renovera badrummet färdigt. En helhetslösning gjord av våra anställda som består av behöriga plattsättare, rörmokare och elektriker. Allt från att sätta kakel, lägga våtrumsmatta eller installera golvvärme – vi löser allt! Trevliga hantverkare som har rätt kompetens för att effektivt och på kunnigaste sätt renovera ditt badrum. Vi är elva ambitiösa människor som tillsammans, förutom att bygga snygga badrum, även skapar långsiktiga relationer för vår trivsel och kundernas belåtenhet.

Plattsättare

Är du ute efter en plattsättare i Kungsholmen? Vi på Drava har lång erfarenhet och ett starkt arbetslag som står redo att hjälpa dig med all form av plattsättning. Vi arbetar med alla typer av plattsätteri och man kan lugnt säga att vi är ansedda plattsättare. Hör av dig!

Kakelsättning

Dags att sätta kakel? Vi gör det gärna åt dig! Kakelsättning är nämligen en av våra specialiteter. Våra kakelsättare har stor erfarenhet och utför alltid fackmannamässiga arbeten. Våra kakelsättare Kungsholmen hjälper dig gärna med att kakla badrum och kök.

Tvättstugerenovering

Behöver ni renovera tvättstugan? Inga problem! Vi på Drava har goda kunskaper inom tvättstugerenovering. Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten och du kan vara säker på att din tvättstugerenovering Kungsholmen blir utförd på ett fackmannamässigt sätt.

Renovera Toalett

Skall er toalett renoveras? Låt oss sköta din toalettrenovering i Kungsholmen. Vi är väldigt erfarna på alla sorters renovering i våtrum och att renovera toalett – oavsett hur stor, liten eller omfattande toaletten / WCt är. Kontakta oss för vidare information och offert.

Fuktskada Badrum

Har du fått ett fuktskadat badrum? Ibland är oturen framme! Vi på Drava vet precis hur man behandlar ett fuktskadat badrum i Kungsholmen. Vi åtgärdar problemet med hjälp av den senaste tekniken. Fuktskada badrum Kungsholmen är inget problem när du anlitar oss!

Golvvärme & Fuktspärr

Vill du installera golvvärme i badrummet? Vi vet precis hur man gör och står redo att hjälpa dig med golvvärme badrum i Kungsholmen. Att ha en fuktspärr badrum är verkligen ett smart sätt för att undvika fuktskador. Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Vad kostar badrumsrenovering?

Efter platsbesöket hos dig erhåller du en offert med ett fast pris på din badrumsrenovering. I den kostnadsfria offerten finner du en beskrivning på alla arbetsmoment och material som ingår i totalpriset för att renovera badrum i Kungsholmen samt den preliminära tidsåtgången. Du får även några referenspersoner att kontakta för att få bättre bild om oss. Förutom offert så får du också en prislista på möjliga tillval till din offert. Med hjälp av prislistan kan du själv göra justeringar på din offert genom att lägga till eller ta bort kostnaden för exempelvis golvvärme, spotlights i taket, vägghängd wc etc.

Fast pris, kontrakt & tydlig prislista på tillval.

Innan uppstart av din badrumsrenovering diskuterar vi alla detaljer som tidsramar, dina önskemål, betalningsvillkor och besvarar alla dina frågor. När vi är överens skriver vi på kontraktet. Din badrumsrenovering ska aldrig kosta mer än vad vi har avtalat.

Renovering av badrum och inköp av kakel samt badrumsinredning hos en av våra samarbetspartners.

För att göra en badrumsrenovering ännu enklare för dig som kund, hänvisar vi dig till en av våra samarbetspartners som hjälper dig att välja kakel, klinker och badrumsinredning från flera välkända varumärken. Väljer du att renovera badrummet med oss ges du även möjligheten att utnyttja rabatter hos våra samarbetspartners.

En och samma byggare är alltid hemma hos dig under hela byggprocessen

Du kan känna dig trygg genom att lämna ditt hem i våra händer. Vår projektledare deltar aktivt i hela byggprocessen för att uppfylla alla branschregler, ansvarar för kvalité och att hålla angivna tidsramar. För varje badrumsrenovering ansvarar en person som koordinerar leveranser av byggmaterial, kakel, badrumsinredning och hämtning av byggavfall.

Fasta rutiner vid en badrumsrenovering.

Vi arbetar strikt enligt fastställda rutiner som anger tillvägagångsättet för genomförandet av de olika arbetsmomenten samt för det material som ska användas.

Rätt kompetens för att renovera badrum med hög kvalité.

Hantverkare som ska bygga ditt badrum är anställda på Drava Bygg & Badrum och har arbetat med badrumsrenoveringar sedan många år tillbaka. De badrumsbyggare som jobbar hos oss är valda med omsorg för att kunna tillfredsställa dig som kund där kvalité och kunskap är i fokus.

Vad våra tidigare kunder skrivit om oss

Utomordentligt bra jobbat!

Vi valde Robert bland flera entreprenörer eftersom han gav det bästa intrycket. Resultatet blev mycket bra; tid, kostnader och utförande blev som utlovat. Svårigheter under arbetets gång löstes smidigt. Tryckprovnings-, el- och behörighetscertifikat levererades som överenskommet och inspektören från HSB var nöjd. Vi har rekommenderat Robert till flera bekanta och kommer att fortsätta med det.

Annika & Torsten - Kungsholmen
Ett väl genomfört arbete har gjorts med certifierade hantverkare vid helrenovering av mitt badrum.

Tidplaner har hållits & kvalitén mycket god. Jag har fått förslag på justeringar vid behov. Slutligen uppskattar jag den kontinuerliga kontakten & bemötandet på kontoret när jag mejlat köplistor & justeringar av dessa.
Stort tack!

Britt-Inger - Stockholm
Vi är väldigt nöjda med vårt nya badrum och det jobb Drava utfört.

Alla på Drava vi kom i kontakt med var trevliga, proffsiga tillmötesgående och punktliga. Arbetet flöt på enligt plan och kommunikationen fungerade mycket bra. De låg steget före och vi behövde inte påminna om saker utan det hade de redan tänkt på, vilket kändes väldigt tryggt. Vi skulle absolut anlita Drava igen om vi behöver. Tack igen för det fina badrummet!

Cecilia & Love - Stockholm

KONTAKTA OSS


Vasagatan 5
172 67 Sundbyberg
Stockholm

Öppettider
Måndag – Fredag
09:00 – 17:00

Epost: info@drava.se
Telefon: 073 – 802 76 44


Copyright © Drava Bygg & Badrum